ShinyKnot

· 172 sanaa · noin minuutin

Mikä on ShinyKnot? Mikä on vihkikaari?

ShinyKnot on Porissa yhden naisen pieni yritys. Valmistamme monia erilaisia käsitöitä, joista ehdoton suosikki on näyttävät makramee seinävaatteet. Löydät meiltä valmiit mallit, mutta älä pelkää kysyä, jos kaipaat jotain, mitä valikoimasta ei löydy, sillä valmistamme myös tilaustyöt!

ShinyKnotilla tärkeää on eettinen ajattelu. Käytämme kierrätysmateriaalia niin paljon, kuin mahdollista. Siksi suosimme seinävaatteissammekin lankaa, joka on 100% kierrtäysmateriaalia, sekä puuna luonnonpuuta. Näin työ on valmistettu niin ekologisesti, kuin mahdollista.

Uusimpana tuotteena meillä on isot ja näyttävät vihkikaaret. Upea luomus sopii vihkitilaisuuteen parin taakse, vihkiparin pöydän taustaksi, kuvausseinäksi juhlapaikalle, mihin keksitkin laittaa! Juhlien jälkeen saat viedä työn kotiin, jolloin kotona on sekä muisto ihanasta päivästä, sekä kaunis, näyttävä sisustuselementti. Voit käyttää vihkikaarta myöhemmin kotona sängynpäätynä, verhoina, kun laitat ikkunan eteen. Ovenkarmiin, täyttämään tyhjän aulan seinää. Ihan mihin vain! Seuraavaksi viet sen toisiin juhliin, koristelet vaikka eri tavalla, ja näin se on yksilöllinen jokaiseen juhlaan, johon päätät vihkikaaresi ottaa mukaan!

Eli monikäyttöinen, sekä pitkäikäinen. Monesti vihkikaarena käytetään kukkia, mutta nehän eivät säily. Tämä säilyy, niin kauan, kun säilytät sitä. Tässä tulee monipuolisuus esiin hyvin.